Hyppää sisältöön

Ilmavoimat allekirjoitti sopimuksen Jukolan viestin tukemisesta

Ilmavoimat
Julkaisuajankohta 24.10.2018 15.00
Tiedote

Ilmavoimat johtaa puolustusvoimien tukitoimet 15.–16. kesäkuuta 2019 järjestettävälle Jukolan viesti -tapahtumalle.

Ilmavoimat allekirjoitti sopimuksen Jukolan viestin tukemisesta. Kuva: ilmavoimat.
Ilmavoimat ja Kangasala SK ry allekirjoittivat sopimuksen vuoden 2019 Jukolan viesti -tapahtuman tukemisesta. Kangasala-Jukola järjestetään 15.–16. kesäkuuta 2019 Kangasalan Heponiemen alueella. Tikkakoskella 23. lokakuuta 2018 allekirjoitetussa sopimuksessa sovittiin vuoden 2019 Jukolan viestin järjestelyistä ja ilmavoimien johtamista puolustusvoimien tukitoimista tapahtumalle. Tukitoimien käytännön toteutuksesta vastaa Satakunnan lennosto.

Sopimuksen allekirjoittivat ilmavoimien esikuntapäällikkö prikaatikenraali Jari Mikkonen, Satakunnan lennoston komentaja eversti Petteri Seppälä ja kilpailun johtaja Harri Virta sekä kilpailun varajohtaja Ilari Grönholm.

Tapahtuman järjestelyistä vastaa Kangasala SK ry, ja se sisältää Jukolan- ja Venlojen viesti -suunnistuskilpailut. Puolustusvoimat on toiminut Jukolan viestin pääyhteistyökumppanina 15 vuotta.

Vuonna 2019 järjestettävä tapahtuma on 71. Jukolan viesti ja 42. Venlojen viesti. Jukolan viesti on maailman suurin suunnistusviesti, johon osallistuu tulevana vuonna yhteensä lähes 20 000 suunnistajaa.

Lue lisää Jukolan viestistä

Päivitetty 24.10.: Tarkennettu ilmaisua ilmavoimien johtamisvastuusta puolustusvoimien tukitoimissa
 

´