Eversti Juha-Pekka Keränen ilmavoimien operaatiopäälliköksi

Ilmavoimat 20.3.2017 12.30
Tiedote

Puolustusvoimien komentaja on määrännyt ilmavoimien upseereita uusiin tehtäviin 1. elokuuta alkaen.

Eversti Juha-Pekka Keränen on määrätty ilmavoimien operaatiopäälliköksi. Eversti Keränen palvelee tällä hetkellä Satakunnan lennoston komentajana.

Ilmasotakoulun johtaja eversti Kimmo Hyvärinen on määrätty ilmaoperaatiokeskuksen päälliköksi ilmavoimien esikuntaan. Eversti Hyvärinen on työskennellyt aiemmin muun muassa ilmavoimien valmiuspäällikkönä.

Eversti Mikko Punnala on määrätty Ilmasotakoulun johtajaksi. Eversti Punnala palvelee tällä hetkellä pääesikunnassa ja hän on aiemmin toiminut muun muassa ilmavoimien huoltopäällikkönä ilmavoimien esikunnassa.

Eversti Markus Päiviö on määrätty Karjalan lennoston komentajaksi. Eversti Päiviö toimii tällä hetkellä valmiuspäällikkönä ilmavoimien esikunnassa.

Ilmaoperaatiokeskuksen päällikkö eversti Petteri Seppälä on määrätty Satakunnan lennoston komentajaksi. Eversti Seppälä on palvellut aiemmin muun muassa Karjalan lennostosta laivueen komentajana.

Everstiluutnantti Tommi Heikkala on määrätty ilmavoimien valmiuspäälliköksi. Everstiluutnantti Heikkala palvelee tällä hetkellä ilmavoimien esikunnassa suunnitteluosaston apulaisosastopäällikkönä.

eversti Keränen

Eversti Juha-Pekka Keränen

Eversti Hyvärinen

Eversti Kimmo Hyvärinen

eversti Punnala

Eversti Mikko Punnala

Eversti Päiviö

Eversti Markus Päiviö

Eversti Seppälä

Eversti Petteri Seppälä

Everstiluutnantti Tommi Heikkala

Everstiluutnantti
Tommi Heikkala