Puolustusvoimien kesäkiertue 2020 Kuopiossa

Torstai 11.6.2020 klo 16.00 –  21.00

Puolustusvoimien kesäkiertue 2020 Kuopiossa

Solisteina kiertueella esiintyvät blues-kitaristi Heikki Silvennoinen Ilmavoimien Big Bandin kanssa ja Souls of Women -trio, jossa soulmusiikkia tulkitsevat Iina Mutikainen, Klaara Koivunen, ja Emilia Vihanto. Puolustusvoimien varusmiessoittokunnan show band saa viimeistään yleisön tanssimaan räväkällä esiintymisellään.

Puolustusvoimien kesäkiertue 2020 esiintyy Kuopion Satamatorilla torstaina 11. kesäkuuta. Tapahtuma-alueella pääset tutustumaan klo 16 alkaen Ilmavoimien ja Karjalan lennoston toimintaan sekä nykyaikaiseen varusmiespalvelukseen ja Koulutus2020 -koulutusuudistukseen. Tarjoamme esittelypisteillä lisätietoa myös naisten vapaaehtoisesta asepalveluksesta. 

Tapahtumassa mukana on myös Kainuun Prikaatin Pohjois-Savon aluetoimisto kertomassa kutsuntoihin ja kertausharjoituksiin liittyvistä asioista sekä Maanpuolustuskoulutus ry esittelemässä vapaaehtoisen maanpuolustuksen koulutustarjonnasta. Unohtamatta Rissalan Sotilaskodin myyntipisteettä, jossa voit nauttia kupin kahvia maistuvien munkkien kera! 

Klo 18 Ilmavoimien Big Band soittaa illan ensisoinnut solistinaan Heikki Silvennoinen. Silvennoinen tunnetaan merkittävästä blueskitaristin- ja laulajanurastaan useissa eri yhtyeissä aina 70-luvulta lähtien, sekä roolistaan 90-luvun suursuosion saavuttaneessa Kummeli-sarjassa. 

Klo 19 ilta jatkuu Souls of Women -trion setillä. Emilia Vihannon, Iina Mutikaisen ja Klaara Koivusen kokoonpano tuo lavalle soul-musiikin helmiä mm. Whitney Houstonilta ja The Weather Girlsilta. 

Klo 20 Illan musiikkiosuuden päättää Varusmiessoittokunnan Showband. Varusmiesten tähdittämän noin 20-henkisen bilebändin bravuurina on niin klassisen rockin klassikot ja menevät funkit, kuin myös nykypäivän tunnetuimmat pop- ja rap-hitit. 

Tapahtumaan on vapaa pääsy.

www.puolustusvoimat.fi/kesakiertue  

 

 

 

 

 

 

 

Kohderyhmät: media, kansalaiset, järjestöt ja yhteisöt