Hyppää sisältöön

Sotilasilmailusta ammatti

Keskiviikko 10.5.2023 klo 12.00 –  18.30

Sotilasilmailusta ammatti

Satakunnan lennosto järjestää yhteistyössä Tredun ja Patrian kanssa Sotilasilmailusta ammatti- tapahtuman keskiviikkona 10.5.2023 klo 12 - 18.30.

Sotilasilmailusta ammatti -tapahtumassa on esillä maanäyttelyssä Ilmavoimien lentävää kalustoa sekä Tredun ja Patrian kalustoa. Maanäyttelyssä voi tutustua myös muuhun Ilmavoimissa käytössä olevaan kalustoon.

Ohjelmassa muun muassa Hornetin ja Hawkin sekä Ilmavoimien virallisen taitolento-osaston Midnight Hawksin esityslennot. Esityslentojen alustava aikataulu alla:

- noin klo 13 Hornet- ja Hawk- esityslennot

- noin klo 17.15 Hornet- ja Hawk- esityslennot sekä Midnight Hawks- taitolentoryhmä

Esityslennot aiheuttavat hetkellistä lentomelua alueella ja kuulonsuojausta suositellaan. Tapahtumapaikalla on jaossa korvatulppia. Lentotoiminnalla on säävaraus.

Tapahtumassa esitellään laajasti sekä Ilmavoimien että siviilipuolen ammatteja ja koulutusmahdollisuuksia.

Paikalla on Sotilaskoti herkullisine munkkeineen sekä Leijona Catering Oy soppatykkeineen, myynnissä hernekeittoa lisukkeineen 5 eurolla.

Tapahtumapaikka on Ilmailualan koulutuskeskus Tampere-Pirkkalan lentoaseman läheisyydessä (osoite: Myötätuuli 71, Pirkkala). Tapahtumapaikalla ei ole pysäköintimahdollisuutta.

Tapahtumapaikalle on ilmainen nonstop-kuljetus Tampereen Messukeskukselta, jossa ilmainen pysäköinti. Kuljetukset lähtevät Messukeskuksen pääovien läheisyydessä olevalta kääntöpaikalta ja vievät tapahtuma-alueen portille.

Tampere-Pirkkalan lentoaseman puolella on rajoitetusti maksullisia pysäköintipaikkoja. Lentoasemalta kävelymatkaa tapahtumapaikalle on noin kilometrin verran.

Lemmikkieläinten tuonti tapahtuma-alueelle on kielletty.

Lisätietoja: tiedotussihteeri Tiina Koivisto p. 0299 800 (vaihde), [email protected]

Tapahtumaan on vapaa pääsy. Tervetuloa!

Päivitetty 10. toukokuuta: lisätty tapahtumapaikan osoite.

Kohderyhmät: kunnat, kansalaiset, yliopistot ja korkeakoulut


´