Puolustusvoimain lippujuhlan päivän ylennyksiä ilmavoimissa 4. kesäkuuta 2019

Ilmavoimat 4.6.2019 0.30
Tiedote

Tasavallan presidentti on ylentänyt everstiluutnanteiksi majurit Mika Helkovaaran, Lauri Suomisen ja Mikko Tommiskan ilmavoimien esikunnasta.

Insinöörieverstiluutnantiksi on ylennetty insinöörimajuri Jukka Muhonen Karjalan lennostosta. Majuriksi on ylennetty kapteenit Tapio Yli-Nisula ja Kimmo Paavilainen ilmavoimien esikunnasta ja kapteeni Henri Vormisto Ilmasotakoulusta. Insinöörimajuriksi on ylennetty insinöörikapteeni Ilkka Leskelä ilmavoimien esikunnasta ja insinöörikapteeni Jyrki Forsman Satakunnan lennostosta.

Kapteeniksi on ylennetty yliluutnantit Lassi Lintusaari, Janne Martikainen ja Jani Pakarinen Satakunnan lennostosta sekä yliluutnantit Marko Leinonen ja Arto Lindberg Karjalan lennostosta. Insinöörikapteeniksi on ylennetty insinööriyliluutnantti Timo Strömberg Ilmasotakoulusta.

Teknikkokapteeniksi on ylennetty yliluutnantti Jussi Kauppinen ilmavoimien esikunnasta. Teknikkoyliluutnantiksi on ylennetty teknikkoluutnantti Jarmo Tarkiainen Lapin lennostosta.

Lisäksi tasavallan presidentti on ylentänyt reservissä yliluutnantiksi luutnantti Teemu Aholan ilmavoimien esikunnasta sekä luutnantit Juho Muhosen ja Hannu Tammikarin Ilmasotakoulusta. Luutnantiksi on ylennetty vänrikki Janne Kilpiö Lapin lennostosta sekä vänrikit Arttu Kuukkanen ja Ari-Johannes Saniola Ilmasotakoululta.

Katso kaikki ylennykset puolustusvoimien tiedotteesta