Hyppää sisältöön

Satakunnan lennoston VMTK

Satakunnan lennoston Varusmiestoimikunnan päämääränä on omalla toiminnallaan edistää maanpuolustustahtoisten ja tehtäviensä taitavien sotilaiden kasvattamista sekä parantaa varusmiesten palvelusmotivaatiota.

Päämääräänsä toimikunta pyrkii kehittämällä varusmiesten sosiaalisia oloja sekä järjestämällä yhteenkuuluvuuden tunnetta vahvistavia tapahtumia ja tilaisuuksia. Toimikunnan tulee luoda jokaiselle varusmiehelle mahdollisuudet tuoda esiin häntä askarruttavia asioita.

Varusmiestoimikunta on lennoston komentajan ja varusmiesten välinen yhteistoimintaelin, jonka tulee toiminnallaan edistää myös henkilökunnan ja varusmiesten välistä yhteisymmärrystä.

Käytännössä tämä tarkoittaa varusmiesten etuuksien valvomista, yhteisten tapahtumien järjestämistä, vapaa-ajan toiminnan tarjoamista ja paljon muuta varusmiesten hyvinvointia edistävää toimintaa.

Oletko huomannut varuskunnassasi jonkun epäkohdan, johon haluisit muutoksen? Tuo rohkeasti asia varusmiestoimikunnan tietoon tai tee asiasta helposti itse aloite!

 

´