Hyppää sisältöön

Eversti Tommi Heikkala Ilmavoimien operaatiopäälliköksi

Ilmavoimat
Julkaisuajankohta 4.12.2023 11.29
Tiedote

Puolustusvoimain komentaja on määrännyt upseereita uusiin tehtäviin 1. tammikuuta 2024 lukien.

Eversti Tommi Heikkala on määrätty ilmavoimien operaatiopäälliköksi Ilmavoimien esikuntaan. Hän palvelee tällä hetkellä osastopäällikkönä Ilmavoimien esikunnassa. Aiemmin hän on palvellut muun muassa apulaisosastopäällikkönä Ilmavoimien esikunnassa sekä apulaisosastopäällikkönä Pääesikunnassa. Hän on suorittanut yleisesikuntaupseerin tutkinnon vuonna 2011 ja hänet ylennettiin everstiksi vuonna 2017.

Eversti Saku Joukas on määrätty Lapin lennoston komentajaksi. Hän palvelee tällä hetkellä Ilmavoimien suunnittelupäällikkönä Ilmavoimien esikunnassa. Aiemmin hän on palvellut muun muassa tiedusteluosaston apulaisosastopäällikkönä Ilmavoimien esikunnassa, yleisesikuntaupseerikurssin ilmasotalinjan johtajana Maanpuolustuskorkeakoululla, apulaisjohtajana Satakunnan lennoston Ilmataistelukeskuksessa, sekä Koelentokeskuksen päällikkönä Ilmavoimien materiaalilaitoksella. Hän on suorittanut yleisesikuntaupseerin tutkinnon vuonna 2013 ja hänet ylennettiin everstiksi vuonna 2021.

Everstiluutnantti Samuli Tanttu on määrätty esikuntapäälliköksi Karjalan lennostoon. Hän palvelee tällä hetkellä koulutuspataljoonan komentajana Ilmasotakoululla.

Everstiluutnantti Petteri Puusa on määrätty esikuntapäälliköksi Lapin lennostoon. Hän palvelee tällä hetkellä tutkimusalajohtajana Doktriiniosastolla Puolustusvoimien tutkimuslaitoksella.

 

Kuvat median käyttöön

Eversti Tommi Heikkala

Eversti Saku Joukas

 

 

´