Hyppää sisältöön

Itsenäisyyspäivän ylennykset Ilmavoimissa

Ilmavoimat
Julkaisuajankohta 6.12.2023 7.10
Tiedote

Tasavallan presidentti on ylentänyt itsenäisyyspäivänä 6. joulukuuta 2023 everstiksi everstiluutnantti Tomi Böhmin ja everstiluutnantti Tuukka Elonheimon. Insinöörieverstiksi on ylennetty insinöörieverstiluutnantti Harri Saarinen.

Eversti Tomi Böhm palvelee Ilmavoimien henkilöstöpäällikkönä Ilmavoimien esikunnassa. Hän on aikaisemmin palvellut muun muassa Karjalan lennoston esikuntapäällikkönä, apulaisosastopäällikkönä Ilmavoimien esikunnan suunnitteluosastolla ja Hävittäjälentolaivue 31:n komentajana.

Eversti Tuukka Elonheimo palvelee apulaisosastopäällikkönä Ilmavoimien esikunnan suunnitteluosastolla. Elonheimo on aikaisemmin toiminut apulaisosastopäällikkönä Ilmavoimien esikunnan operatiivisella osastolla, osastoesiupseerina Pääesikunnan suunnitteluosastolla sekä Hävittäjälentolaivue 21:n komentajana Satakunnan lennostossa.

Insinöörieversti Harri Saarinen palvelee Ilmavoimien huoltopäällikkönä Ilmavoimien esikunnassa. Hän on aikaisemmin palvellut esimerkiksi Satakunnan lennoston esikuntapäällikkönä, Ilmavoimien esikunnan huolto-osastolla apulaisosastopäällikkönä sekä Satakunnan lennoston Lentotekniikkalaivueen komentajana.

Lisää ylennyksiä Puolustusvoimien tiedotteessa Ylennykset itsenäisyyspäivänä 2023 - Puolustusvoimat

Kaikki itsenäisyyspäivän ylennykset julkaistaan 6.12.2023 Ruotuväen sivuilla https://ruotuvaki.fi/-/ylennykset-ja-kunniamerkit-itsenaisyyspaivana-2023

Onnittelut kaikille itsenäisyyspäivänä ylennetyille!

´