Hyppää sisältöön

Kesätyöntekijähaku varastotyöhön Tikkakoskelle

Ilmasotakoulu
Julkaisuajankohta 6.5.2024 15.20
Tiedote

Ilmasotakoulun Talous- ja erikoismateriaaliosastolla on haettavana kausiluontoisia varastomiehen tehtäviä. Vaatimuksena on vähintään 15 vuoden ikä sekä peruskoulun suorittaminen toukokuun 2024 loppuun mennessä.

Tehtävään valittavat henkilöt tullaan nimittämään 2 – 3 kuukauden määräaikaiseen virkasuhteeseen aikavälillä 1.6. - 31.8.2024. Varastomiehen työtehtävät liittyvät asiakaspalveluun, vaatetusmateriaalin käsittelyyn (puhdas ja likainen pyykki) sekä varustamiseen. Lisäksi toimenkuvaan kuuluu osallistua varaston siisteyden ylläpitoon sekä muut avustavat varastotyöt.​

Odotamme hakijalta asiakaspalvelu- ja ryhmätyövalmiuksia, reipasta työotetta ja nuhteettomuutta sekä kiinnostusta varastotyöskentelyyn. Aiempi varastoalan kokemus ei ole välttämätöntä. Mikäli hakijalla on näyttöä menestyksekkäästi hoidetusta asiakaspalvelutyöstä tai yhteistyössä toimimisesta, se luetaan hänelle eduksi. Toivomme, että tehtävään valittavat henkilöt voivat työskennellä koko ilmoitetun aikavälin.

Talous- ja erikoismateriaaliosastolla noudatetaan viikkotyöaikaa. Työpäivän pituus on ma-to 8h ja pe 6,15h.

Palkkaus: 1350 €/kk.

Turvallisuusselvitys

Hakijoista tehdään heidän suostumuksellaan suppea turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014). Turvallisuusselvityshakemus on tämän tiedotteen liitteenä. Turvallisuusselvityshakemuksesta hakija täyttää kohdat B1 - D (pois lukien kohta C).

Hakuohje

Hakeminen tapahtuu täyttämällä liitteenä oleva palvelukseenhakulomake sekä henkilöturvallisuusselvityslomake. Tutustu myös liitteenä olevaan turvallisuusselvitysinfoon.

Erityisesti muistutetaan, että mikäli hakemus toimitetaan sähköisesti, on kuitenkin lomakkeille käsin tehty allekirjoitus oltava nähtävissä. Hakemus on toimitettava viimeistään 15.5.2024 kuluessa ensisijaisesti sähköpostitse otsikolla 'Kausityö' osoitteeseen [email protected] tai vaihtoehtoisesti postitse osoitteella:
Ilmasotakoulu, varastopäällikkö Hanna Tolppa, PL 5, 41161 Tikkakoski.
Postitse lähetettäessä kuoreen merkintä 'Kausityö'. Myöhästyneitä hakemuksia ei huomioida.

Lisätietoja tehtävistä antaa varastopäällikkö Hanna Tolppa p. 0299 800 (vaihde).
 

 

´